Termeni și condiții

Acceptarea condițiilor

Site-ul www.clinica9.ro, denumit în continuare www.clinica9.ro, este deținut și administrat de Cabinet Individual de Psihologie Oana Cobeanu, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 27243850, e-mail: contact@oanacobeanu.ro.

Navigarea pe site-ul www.clinica9.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice client.

www.clinica9.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site!

Descrierea serviciilor

www.clinica9.ro pune la dispoziția vizitatorilor săi informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca, pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Prezentul site cuprinde texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc., toate acestea constituind proprietatea Cabinet Individual de Psihologie Oana Cobeanu. Orice persoană care accesează acest site va trebui sa citească acești Termeni și Condiții înainte de accesarea site-ului.

Orice dată personală inclusă în formularul de solicitare a unei consultații, va fi stocată și folosită doar în scopul declarat pe site – pentru a vă facilita o programare sau pentru a lua contactul cu dumneavoastră, dacă acest lucru a fost cerut în mod expres și neechivoc.

Comunicarea ce ține de marketing și campanii de promovare se va face în urma exprimării acordului dumneavoastră privind acceptul primirii unor astfel de informații.

Neangajarea răspunderii

www.clinica9.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate pe acest site web.

www.clinica9.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și considerate ca fiind utile.

www.clinica9.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele, pozele prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (date, imagini personale, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Cabinet Individual de Psihologie Oana Cobeanu și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorul de drept, se pedepsește conform legii în vigoare. Conținutul site-ului www.clinica9.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentantului legal al firmei.

Reguli generale

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

www.clinica9.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Încheierea acordului

www.clinica9.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugați să revedeți în mod regulat această secțiune, pentru a fi la curent cu modificările aduse.