Cine suntem

Specialiști în psihoterapie

Echipa noastră este formată din specialiști din domeniul psihologiei și sănătății mintale, cu o experiență amplă atât în domeniul public, al cercetării/academic, cât și în cel privat. Expertiza noastră cuprinde psihologia clinică, psihoterapia și consilierea psihologică cognitiv-comportamentală, și acoperă toate segmentele de vârstă – de la copii și adolescenți până la vârstnici.

Clinica noastră este dedicată, prin toate serviciile și produsele sale, sănătății mintale, emoționale și relaționale, a indivizilor. Ne propunem să acționăm cu impact nu doar în sfera tratamentelor psihologice, ci și să facem pași proactivi către comunitate, prin crearea, implementarea și susținerea unor programe educative dedicate sănătății emoționale și relaționale.

Mai mult decât terapie

În interacțiunile noastre zilnice cu pacienții, ne bazăm pe echipa noastră de specialiști acreditați atât la nivel național, cât și internațional, în diferite forme de terapie recunoscute pentru rezultatele lor pozitive.

La baza tuturor proceselor noastre terapeutice stă alinierea la standarde și date validate științific. Însă, la fel de important, ne construim interacțiunile cu pacienții având o credință profundă în puterea a doi indivizi de a fi conectați, prezenți și empatici. Procesul terapeutic funcționează, de cele mai multe ori, tocmai prin această punte pe care o construim constant și care leagă știința psihoterapiei, psihoterapeutul și pacientul.

Echipa

Oana Cobeanu

Ștefana Rarău

Anca Mynio

Ioana Oncioiu

Andreea Pal

Bernadette Gálfi

9 lucruri despre noi

Specialiști, înainte de toate

Întreg colectivul de la Clinica nouă este format din specialiști în domeniul psihologiei și sănătății mintale. Suntem formați și acreditați atât la nivel național, cât și internațional, în diverse supraspecializări și competențe.

Suntem empatici

În orice interacțiune cu noi, empatia ne guvernează atitudinile și comportamentul.

Mereu în siguranță

Spațiul terapeutic din cadrul clinicii noastre este construit în jurul ideii de siguranță. Este o promisiune pe care o vom respecta mereu.

Confidențialitatea e esențială

Confidențialitatea este parte integrantă din codul etic al meseriei noastre. La Clinica Nouă, nu doar conținutul terapiei este confidențial, ci și faptul că un client este în terapie.

Tratăm cu profesionalism

Participăm activ la schimbarea și îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri. Practicăm cu pasiune psihoterapia și putem interveni cu succes în tratarea problemelor emoționale, psiho-somatice și comportamentale ale pacienților noștri.

Credem în psihoterapie susținută de știință

Credem în informații validate științific, care susțin și potențează procesul terapeutic. Folosim intervizarea si supervizarea ca mecanisme de control pentru calitatea serviciilor oferite de noi.

Privim cu optimism viitorul

Clinica Nouă este cea mai bună expresie a optimismului care ne caracterizează. Visăm la lucruri mari și bune, atât pentru cei de aici și de acum, dar și pentru cei de mâine. De aceea, investim în educație psihologică atât în ceea ce ține de publicul larg, cât și de cel al specialiștilor din domeniul psihologiei.

Avocați ai sănătății mintale

Susținem și implementăm programe de prevenție și suport ce țin de sănătatea mintală, emoțională și relațională, a comunității noastre.

Orientați către comunitate

Ne întoarcem mereu la ideea de comunitate, pentru că cea mai mare parte a curajului, a puterii de a schimba ceva semnificativ și de a vindeca aparține comunității. În aceeași măsură, comunitățile aparțin indivizilor ce le creează – iar noi susținem binele emoțional, fizic și mental atât la nivel individual, cât și colectiv.