Psihoterapie pentru adulți

Uneori poate fi dificil să ne dăm seama când avem nevoie de ajutor. Poate nu știm ce fel de ajutor ne-ar fi util sau poate nu știm să îl cerem. E timpul pentru terapie dacă:

  • Problema cu care vă confruntați vă provoacă suferințe sau perturbări semnificative – la nivel personal (fizic, emoțional), social, profesional și relațional.
  • Problema naște comportamente nesănătoase sau periculoase – fie că e vorba de fumat, băut, mâncat excesiv sau comportamentul dumneavoastră are de suferit ca urmare a presiunii psihice la care sunteți supus.
  • Nimic altceva nu funcționează – poate ați încercat literatură de tip self-help, ați consultat site-uri online sau ați discutat cu apropiați, mentori sau alte persoane relevante în viața dumneavoastră.

La Clinica Nouă, suntem pregătiți să intervenim și să tratăm probleme emoționale și de comportament ca: depresia, anxietatea, tulburările de personalitate, traumele psihologice, adicțiile (abuz de substanțe, alcool), distres emoțional asociat bolilor cronice sau aflate în stadiu terminal. Terapeuții noștri sunt formați în psihoterapie cognitiv-comportamentală (formare de bază) și au specializări suplimentare în terapia centrată pe scheme și alte psihoterapii inspirate din teoria atașamentului.